maandag 14 januari 2013

Creëren

Eindelijk is het zover, bijna weekend! Maar eerst, puzzelen we een toonmoment in elkaar!



Vrijdagochtend verzamelden we in de inkomhal van de nieuwbouw. Eens alle studenten bij elkaar waren geropen, sprak mevrouw Vergaert en meneer Van Guyse ons toe. Ze lichten de opdracht toe en wat de bedoeling er van was. 

Toen moesten we allemaal een klein stukje papier uit een mand komen halen. Het was een heel klein stukje, sommige zelfs maar 1 cm op 1 cm. We vroegen ons af wat het zou zijn, waren het puzzelstukjes?

Het waren inderdaad puzzelstukjes. Stukjes uit kunstwerken van René Magritte. Mijn stukje kwam uit 'La durée poignardée'. Ik had de linkse kandelaar. 



Iedereen had zijn stukje gevonden, en zo vormden we een groepje. Ik zit in het groepje met Joyce, Liesa, Melissa en Goya. We moesten het kunstwerk als inspiratiebron gebruiken voor ons toonmoment. Het doel: alles wat we van muzo weten er in stoppen!

Al snel kwamen we tot een overeenkomst van het toonmoment en gingen we aan de slag. We maakten een powerpoint, zochten de juiste foto's en muziek, namen zelf foto's ... Het resultaat mag er zijn!

Dat was het dan. Geniet van het weekend! 





Veel liefs,
Marjolein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten